IB Glaswerken

Glazenmaker Haacht

Wat doet een glazenmaker uit Haacht eigenlijk?

Vraagt u zich af wat een glazenmaker uit Haacht doet? Wel, bij IB Glaswerken zijn we met heel wat bezig. We vertellen graag wat meer over onze bezigheden en voor welke glaswerken in Haacht u bij ons terecht kunt. Zo weet u meteen waar een professionele glazenmaker voor staat!

Wat is een glazenmaker? 

Als glazenmaker in Haacht zijn we bezig met het maken van binnen- en buitenbeglazing. U staat er niet bij stil, maar bij heel wat zaken komt er glas aan te pas. Zo voorzien we ramen in nieuwbouw- en renovatieprojecten, maar als glazenmaker uit Haacht worden we ook ingeschakeld om douchewanden en glazen deuren te leveren. Daarbij gebruiken we verschillende soorten glas en denken we ook mee met onze klanten over mogelijke oplossingen. Glas heeft voor ons als glazenmaker in Haacht geen geheimen.

Onze belangrijkste services?

Quasi geen enkel project is gelijk, maar als glazenmaker in de regio Haacht leveren we wel enkele vast diensten aan. Denk maar aan: 

  • Het maken en plaatsen van buitenbeglazing. Vaak vervangen we ook enkel glas door dubbel glas of hoogrendementsglas. Zo dragen we als glazenmaker regio Haacht ons steentje bij aan een betere wereld en drukken we het energiefactuur van onze klanten.
  • Interieur beglazing. Voor het interieur kunnen we prachtig glas voorzien. Met glas kan u prachtige dingen realiseren en dit met een heel ruimtelijk gevoel. Zowel voor particulieren als bedrijven in de regio Haacht gaan we aan de slag.
  • Kitwerken voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.
  • Het herstellen van glas nemen we als glazenmaker in Haacht graag voor onze regio. Wij kunnen heel wat herstellen, geef uw glas dus niet te snel op. Tijdelijke noodherstellingen zijn perfect mogelijk.

Een glazenmaker in Haacht nodig?

Wenst u geen beroep te doen op de klassieke ‘ramen verkoper’, maar wil u exclusieve kwaliteit op maat en het beste glas op de markt? Of misschien u wel maatwerk met glas voor uw interieur? Als glazenmaker actief in Haacht, zijn we bij IB Glaswerken, perfect geplaatst om deze klus voor u te klaren. Als specialisten in glas zijn we al jaren thuis in het plaatsen van glas. Ontdek gerust enkele

Diensten

Buitenbeglazing

Glas in het interieur is trendy, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Thuis, op kantoor of in een handelszaak.

Met glas kan je ruimtelijkheid creëren en bepaalde ruimtes opdelen.

Lees meer

Interieur Beglazing

Glas in het interieur is trendy, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Thuis, op kantoor of in een handelszaak.

Met glas kan je ruimtelijkheid creëren en bepaalde ruimtes opdelen.

Lees meer

Kitwerken

Op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al je kitwerken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren kitwerken uit in nieuwbouw en renovatie. IB Glaswerken werkt voor particulieren en bedrijven. 

Lees meer

Herstellingen

Kapotte ruiten, glasschade, spiegel kapot? Dan proberen wij u zo snel mogelijk te helpen, desnoods met een tijdelijke noodherstelling.
Dubbel glas moet besteld worden maar kan meestal op twee weken  …
Lees meer

Ons Kantoor

Kiezel 186 A
2450 Meerhout

Bel Ons

+32 496 18 52 95

e-mail ons

info@ibglaswerken.be