IB Glaswerken

Glaswerken Genk

Glaswerken laten uitvoeren in Genk?

Glaswerken en beglazing, u staat er zelden bij stil. Tot u nood heeft aan glaswerken. Ook dan hoeft u hier niet lang bij stil te staan. U kiest immers voor IB Glaswerken uit Meerhout voor uw werken in Genk. Deze specialist in glaswerken is in heel Vlaanderen actief, heeft een vlekkeloze reputatie, een ruime keuze en is nog betaalbaar ook. Logisch dat deze specialist bij heel wat gezinnen glaswerken in Genk uitvoert.

Buitenbeglazing voor zowel nieuwbouw als renovatie

Gaat u bouwen, dan is buitenbeglazing belangrijk. Uw buitenbeglazing bepaalt voor een stuk de uitstraling en de isolatie van uw woning. Bij IB Glaswerken beschikken ze over alle soorten glas. Van hoogrendementsglas tot zonwerend glas, spiegelglas en veel meer. Reken op advies op maat en het glas kan overal geplaatst worden, zowel bij particulieren als bij winkels, bedrijven, … Het juiste glas kan uw energiefactuur stevig drukken.

Maar ook wanneer u aan het renoveren gaat, heeft IB Glaswerken de nodige oplossingen voor u. Zij vervangen uw beglazing in Genk in geen tijd en kunnen zelfs uw woning een compleet nieuwe uitstraling geven. Vaak staat het vervangen van glas ook garant voor een betere isolatie.

Wist je dat je voor heel wat glaswerken in Genk premies kunt opstrijken? Bij IB Glaswerken volgen ze de wetgeving op de voet en gidsen u naar alle premies waar u recht op hebt. Zo verdient u uw investering in glaswerken in Genk nog sneller terug.

Glaswerk stuk?

Is uw glaswerk beschadigd? Ook dan kan u in de ruime regio van Genk beroep doen op IB Glaswerken. Als specialist in beglazing zorgen ze voor een snelle herstelling van het glas. Zowel binnen als buiten worden glasbreuken in geen tijd gerepareerd zonder dat u er wat van ziet. Dit is vaak toch voordeliger dan nieuwe beglazing te voorzien.

Decoratieve glaswerken voor uw interieur

Glazen deuren, balustrades, wanden of spiegels? Voor alle glaswerk in Genk op maat en met net dat tikkeltje meer kunt u bij IB Glaswerken terecht. Maatwerk in glas vormt geen enkel probleem en deze specialist zorgt steeds voor een prachtige oplossing op maat. Ook een samenwerking met een architect is mogelijk om tot een fantastisch interieur te komen. Door glas te integreren in uw interieur schept u een ruimtelijk gevoel en laat u meer licht in uw woning toe. Logisch dus dat heel wat mensen extra beglazing laten voorzien in hun woning.

Kwalitatieve beglazing in Genk

Omdat ze bij IB Glaswerken een piekfijne beglazing willen garanderen, werken ze bij deze specialist enkel met glas en producten van topkwaliteit. Deze staan garant voor een goede hechting en behouden ook na jaren hun kleur. Zo gaat uw beglazing in Genk een hele poos mee, zonder dat u zich er zorgen over hoeft te maken. Ook het afkitten en voegen wordt tot in de puntjes verzorgd en dit zowel binnen als buiten.

Steeds een vrijblijvende offerte

Nood aan beglazing in Genk? Contacteer IB Glaswerken. Bekijk zeker eens enkele referenties op de site. Deze specialist is al jaren thuis in glaswerken, heeft een uitstekende reputatie en zorgt steeds voor een vrijblijvende offerte op maat. U zult trouwens aangenaam verrast zijn over deze offerte, bij IB Glaswerken staan ze garant voor een onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding op het vlak van glaswerken.

Diensten

Buitenbeglazing

Glas in het interieur is trendy, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Thuis, op kantoor of in een handelszaak.

Met glas kan je ruimtelijkheid creëren en bepaalde ruimtes opdelen.

Lees meer

Interieur Beglazing

Glas in het interieur is trendy, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Thuis, op kantoor of in een handelszaak.

Met glas kan je ruimtelijkheid creëren en bepaalde ruimtes opdelen.

Lees meer

Kitwerken

Op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al je kitwerken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren kitwerken uit in nieuwbouw en renovatie. IB Glaswerken werkt voor particulieren en bedrijven.

 

Lees meer

Herstellingen

Kapotte ruiten, glasschade, spiegel kapot? Dan proberen wij u zo snel mogelijk te helpen, desnoods met een tijdelijke noodherstelling.
Dubbel glas moet besteld worden maar kan meestal op twee weken  …
Lees meer

Ons Kantoor

Kiezel 186 A
2450 Meerhout

Bel Ons

+32 496 18 52 95

e-mail ons

info@ibglaswerken.be